depilacija

 
Prvo malo općenito o depilaciji u mom salonu...

 

Prvo što sam naučila kao mladi kozmetičar je bila depilacija, čemu su se najviše veselile sve moje prijateljice i poznanice, a kroz 20 godišnje iskustvo rada s klijenticama i na klijenticama sam shvatila koje su najbitnije stvari meni kao vlasniku salona i klijentici koja mi poklanja povjerenje kad je ovaj tretman u pitanju.

Koliko je važna “dobra ruka” kako mi to volimo reći u ovom tretmanu, teško je objasniti, ali se može osjetiti, a na kraju i primjetiti kad su rezultati ovog tretmana u pitanju.Da li se to može naučiti, isto je teško sa sigurnošću reći.Sigurna sam da nekim dijelom i može, ali ipak su nekad i neke stvari i predodređene.

A važnost je prvenstveno u tome, da klijenticu tretman što manje boli, ali i da rezultati budu sukladni očekivanju, a svatko očekuje biti što duže bez tih dlačica zbog čega se tretman i odrađuje, te da ne bude neželjenih posljedica koje se itekako mogu dogoditi nakon nestručne depilacije (upale, infekcije, crvenilo, podljevi i sl.,…).

S’toga su, osim stručnosti i dobre prakse, te poznavanja svega kad je ovaj tretman u pitanju, za mene prve 3 glavne stvari sterilnost, sterilnost, sterilnost.Odnosno higijenski uvjeti prilikom ovakvog tretmana su najvažniji, a zatim onda i diskrecija, ugodna i intimna atmosfera koju zahtjeva i treba dobiti svaki klijent koji se odluči na ovaj tretman, jer se depilacija od uvijek smatrala vrlo intimnom stvari svakog pojedinca, što nadasve oduvijek poštujem i pružam kroz diskreciju i ugodan ambijent.

A sve ostalo će Vam , zahvaljujući takvoj “dobroj ruci” i godinama iskustva kroz koje su sa mnom prošle stotine i stotine klijentica, proći tako brzo da se nećete niti snaći, a već ćete zadovoljni uživati u svojoj prekrasnoj i glatkoj koži.

Široka ponuda depilacija koju Vam pružamo već zadnjih 20 godina u salonu od nogu, ruku, bikini zone, nausnice, nosnica, brade,…itd,..itd,..da ne nabrajamo dalje, rekli bi, “sve od glave do pete” :-)

A sve to uz najviše standarde čistoće, higijene i privatnosti, te vrlo prihvatljivim cijenama, nakon čega svaka žena napokon shvati, da se kod kuće ne isplati više depilirati sam.

 

Brazilska depilacija & Hollywoodska depilacija (Brazilka)

Kada dođe ljeto, često razmišljate o depilaciji.Osim cijelog tijela, noge, pazuh i bikini zona, su područja koja zahtijevaju stalnu njegu.Depiliranje intimnih dijelova danas se već smatra dijelom ženske higijene, no dok neki skidaju samo najnužnije dlačice, većina žena se vole poigrati frizurama i stilovima.
Ne preporučuje se brijanje žiletom jer ste se time dlačica “riješili” vrlo kratkoročno, a sljedeće koje će narasti biti će gušće i deblje.

Raznorazne kreme za depilaciju također nemaju dugotrajne rezultate, a osim toga, često su neugodnog mirisa, nespretne za rukovanje i kemijski neprilagođene intimnom prostoru.Budući da se radi o jako osjetljivoj koži prepustite se iskusnim rukama u našem kozmetičkom salonu, jer mi znamo kako ukloniti dlačice što brže, efikasnije i koliko je moguće bezbolnije.

 

Što je zapravo “Brazilska depilacija”?

Mi u Kozmetičkom Salonu “ANELA”, depilaciju intimnih dijelova radimo od samih početaka i to već godinama.Tada, pa i sve do danas je “BRAZILKA” bila sinonim za depilaciju intimnih dijelova klijentice, a kako i točno što će se depilirati i kako će izgledati “intimni dio” ovisilo je naravno uvijek o željama pojedine kljentice.

 

U našem Salonu možete dobiti sve ove vrste depilacija “ženskih intimnih dijelova”, prema Vašoj želji i izboru , ma kako god ih nazvali i nazivali

 


Nazivi i opisi koje ćete susretati na internetu, u medijima, ponudi drugih salona itd.:
  • Američka depilacija označava uklanjanje samo onih dlačica koji se vide i kada žena na sebi ima gaćice, odnosno to je ona depilacija koja se najčešće primjenjuje prije odlaska na more kako bi bikini ne bi otkrivao suvišne dlačice.
  • Francuska depilacija ostavlja tri prsta debelu vertikalnu traku, poznatu i kao staza za slijetanje. Ponekad se takva frizura naziva i djelomična ‘brazilka’ ili Playboy depilacija koju najčešće primjenjuju modeli prilikom slikanja u kupaćim kostimima. U tom se slučaju uklanjaju ne samo dlačice na Venerinom brijegu već i na stidnim usnama.
  • Brazilska depilacija nije metoda uklanjanja dlačica, već je nešto radikalnija verzija francuske frizure u kojoj se skidaju dlačice oko područja analnog otvora, ali za razliku od uvriježenog mišljenja da je brazilka stopostotno uklanjanje pubičnih dlačica, to nije u potpunosti istina.Ovakva depilacija podrazumijeva potpuno tanku neošišanu liniju
  • Hollywoodska depilacija je stopostotno ogoljivanje intimnih dijelova tijela.
 

CIJENA ?

Cijena je prava sitnica…

Možda se je teško odlučiti, jer kažu da je prvi puta najteže, no svaki sljedeći put je lakše.Ne isplati se kod kuće mučiti s raznim preparatima čija je cijena možda i viša od cijene depilacije, a u čijem ćete rezultatu uživati svega nekoliko dana.


Zato provjerite i sami zašto smo za depilacije jednostavno najbolji!
 

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

KOZMETIČKI SALON ANELA


telefonski na broj +385 1 33 60 761

vl. Anela Ergović

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Artist (PRO MUA)
Microblading Artist
*(iscrtavanje obrva japanskom metodom)
Nail/Eyelash extension stylist
*(ekstenzije trepavica)

ADRESA I RADNO VRIJEME

Dubravica 8, 10434 Strmec Samoborski
(u neposrednoj blizini Zagreba i Samobora – kod Svete Nedelje)

 

Ponedjeljak - Petak      14:00 - 20:00h
Subota 08:00 - 13:00h
Telefon: +385 1 33 60 761
Email: .

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.