Špek paketi

body wrapping2

Iznimno ste nezadovoljni prilikom svakog pogleda u ogledalo ?
Prekomjerna težina ugrožava Vaše zdravlje ?
svako kupovanje odjeće se svodi na 2 dućana u kojima možete pronaći veličinu za sebe ?


Iskustvo i konkretni rezultati naših klijenata pokazuju da smo napokon pronašli pravu formulu….

 

Nemojte čekati…

Savršena kombinacija tretmana

Skinite 2-3 konfekcijska broja u kratko vrijeme.
Čak od 10 cm naviše samo u struku.


Pregledom ćemo dogovoriti pravi paket za vas kako bi Vam pružili točno ono što Vam treba, na Vaše i naše zadovoljstvo, jer svaki rezultat prvenstveno najviše veseli nas.
Određeni Paket kombiniranih tretmana i sve ostale pojedinosti i pogodnosti se dogovaraju isljučivo osobno kod nas, u našem Salonu, nakon razgovora i pregleda.

Bez ikakve obveze dođite k’nama na besplatan pregled i konzultacije…


Svaki paket sadrži najbolju i savršenu kombinaciju tretmana, kreiranih i usavršavanih tijekom vremena, isključivo temeljem postignutih rezultata na našim klijentima.

S’toga se uvjerite i sami !!!

 

Špek tretman

 

Poboljšajte svoj izgled, oblikujte svoje tijelo i budite zdravi, zadovoljni i sretni.
Popularni “ŠPEK” tretman, namjenjen je topljenju masnih naslaga po cijelom tijelu i garantira odlične rezultate mjerljive u centimetrima za samo par tretmana.
To je jedan od najnovijih tretmana za smanjenje obujma tijela. Njegova je specifičnost da djeluje baš na masnoće u potkožnom tkivu, što do sada nije bio slučaj sa ostalim preparatima. Ugodan je u provođenju i vrlo učinkovit.

Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Kako bi se postiglo djelovanje koje utječe na vitkost preporučuje se 2 i pol litre tekućine (biljnog čaja) na dan.

Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih jastučića (naslaga).

Problematične zone tretiraju se pomoću djelotvornih kozmetičkih preparata, te se čvrsto umotaju u specijalnoj foliji, zatim se zagrijava u termodeki.

 

Pozitivni učinci ove metode su:

 

struktura kože postaje finija i glatkija
silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća.
Preporučuje se 2-3 puta tjedno najmanje 10-15 puta. Tretman u kojem se napravi i peeling tretiranog dijela tijela. Nakon kraće pauze 10 dana tretman se može ponoviti.

Ovaj učinkoviti tretman za redukciju masnog tkiva i smanjenje obujma uključuje apliciranje kozmetičkih preparata na tijelo, omatanje tijela folijom te boravak pod termo-dekom.
Dok kozmetički preparati potiču lokalnu cirkulaciju i pospješuju razgradnju celulita, boravak pod termo dekom opustiti će vas fizičke napetosti, osvježiti i tonirati kožu te učvrstiti tijelo.
Kozmetički preparati koji se apliciraju sadrže aktivne sastojke koji potiču cirkulaciju, ubrzavaju izmjenu vode i trošenje masti.

To je toplinski tretman u kojem mora doći do jakog znojenja.
Znojenje postižemo zagrijavanjem tijela u električnim dekama.

Odlično se kombinira s drugim tretmanima kao što su KAVITACIJA, LIMFNA DRENAŽA, DETOKSIKACIJA ORGANIZMA, ANTICELULITNA MASAŽA…

 

Lipox tretman

 

Lipox je poseban tretman za mršavljenje.

Namjenjen je smanjivanju masnih nakupina na bokovima, bedrima i trbuhu, kao i za smanjenje obujma cijeloga tijela.Njegova je specifičnost da djeluje fokusirano na masnoće u potkožnom tkivu, što do sada nije bio slučaj sa većinom ostalih preparata.Ugodan je u provođenju i vrlo je učinkovit.

Kako bismo postigli željenu težinu i željeni obujam tijela, tijelo podvrgavamo prezahtjevnim vježbama i raznim dijetama koje rezultiraju premalim unosom hrane u organizam.Smanjenim unosom kalorija u organizam potičemo sagorijevanje masnoća, no rezultat vrlo često bude drugačiji i dobivamo kontra efekt, jer se mozak prilagođava na nedovoljan unos energije, te se počinje trošiti mišićna masa a ne masno tkivo koje želimo dijetom reducirati.

Lipox istovremeno djeluje i na masnoće i mišiće.Smanjuje naslage masnoća i daje mišićima snagu i čvrstoću.U sklopu Lipox tretmana koristi se i termodeka, te se zagrijavanjem termodekom u kombinaciji s određenim funkcionalnim sastojcima Lipox-a, razgrađuju nakupine masnoća u tijelu.

 

Određeni funkcionalni sastojci LIPOX tretmana su:

 

KOFEIN, TEOFILIN, GUARANA – jaki diuretici koji pomažu otklanjanju viška tekućine u organizmu, poboljšavaju absorpciju, stimuliraju širenje krvnih žila i lipolizu.
Aktiviraju cirkulaciju i metaboličke procese, te potiču izmjenu tekućina u organizmu.
KESTEN – glikozidi i flavonidi koji se nalaze u kestenu, potiču prokrvljenost u venama i arterijama, te aktiviraju mikrocirkulaciju.
BOŽIKOVINA – diuretik, čistač organizma i adstrigent koji je ujedno štiti te riješava problem osjetljive i oštećene kože.
SHEA MASLAC – sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Obnavlja, omekšava i uravnotežuje kožu, a posebno je učinkovit kod regeneracije stanica kože, kojoj vraća elastičnost.
Za održavanje preporučujemo dolaske jednom do dva puta mjesečno, ovisno o potrebama.

 

Obratite nam se s povjerenjem


telefonski na broj +385 1 33 60 761 ili nam pošaljite upit!

Zatražite svoj termin za besplatne konzultacije ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Kontaktirati ćemo Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

ONLINE OBRAZAC

PITAJTE ANELU !

 1. Ime i prezime(*)
  Molimo unesite ime i prezime
 2. Email adresa(*)
  Molimo unesite ispravnu email adresu
 3. Telefon(*)
  Molimo unesite telefon
 4. Pitanje ?
  Invalid Input
 5. Invalid Input

vl. Anela Ergović

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Artist (PRO MUA)
Microblading Artist
*(iscrtavanje obrva japanskom metodom)
Nail/Eyelash extension stylist
*(ekstenzije trepavica)

ADRESA I RADNO VRIJEME

Dubravica 8, 10434 Strmec Samoborski
(u neposrednoj blizini Zagreba i Samobora – kod Svete Nedelje)

 

Ponedjeljak - Petak 12:00 - 19:00h
Subota 09:00 - 14:00h
Telefon: +385 1 33 60 761
Email: .

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.