Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Što učiniti ako su naše prirodne obrve usljed pretjeranog čupanja ili nekog drugog razloga, prestale rasti i time izgubile svoj prirodni oblik?
Prije nekih 20-tak godina na našem tržištu se pojavilo rješenje koje je naizgled rješavalo taj problem, a to je tetoviranje obrva.No samo žene koje su se odlučile na taj korak, znaju koliku su grešku tada napravile...

 

Obrve bi nakon nekog vremena dobile izbljeđenu boju, karakterističnu za klasične tetovaže.No srećom, ovu se „nuspojavu“ moglo riješiti laserskim putem.

Nakon toga je uslijedilo iscrtavanje obrva sistemom trajne šminke (ubacivanje prirodnih pigmenata u drugi sloj kože), međutim, niti ta metoda se nije pokazala adekvatna kao dugoročnije rješenje, jer se pigment “razlijevao”.

U zadnje vrijeme se pojavio tretman pod nazivima MICROBLADING ili JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA , za koji mogu reći, da se …

Japanskom metodom iscrtavanja obrva, postiže se gotovo prirodan izgled obrva!

 

Microblading , odnosno Japanska metoda iscrtavanja obrva?

 

Kad sam prvi puta čula za taj tretman , zaintrigirao je moju znatiželju, te sam ga dobro proučila i temeljem sveg svog dosadašnjeg iskustva odlučila saznati i naučiti još više.

Možda ponajviše i iz razloga jer sam kao i kod prije spomenutih tretmana bila pomalo skeptična, je li to samo još jedno od rješenja na tržištu koje možda i nije „ono pravo rješenje“?

S tim ciljem sam se odlučila, te educirala, specijalizirala, te na kraju i certificirala kod trenutno najvećih stručnjaka za ovakvu vrstu tretmana, te vodećih stručnjaka za estetsku kozmetologiju uopće.

Jedino od najboljih možete naučiti u startu dovoljno da dalje sami razvijate potrebnu vještinu, jer općepoznato je da Vam nikada nitko neće odmah pokazati sve, a i ono malo od vrsnog stručnjaka je na kraju vrlo mnogo.

Mišljenja sam da se određena vještina prvo dijelom stekne rođenjem (talent), a nadalje se razvija, a onda naravno “ljubomorno” i čuva od drugih :-)

 

Prava stručnost i educiranost je vrlo bitna , kad je u pitanju bilo koji medicinski, kozmetički i sličan tretman.
Često to i neprestano ponavljam , ne iz razloga da bi se hvalila time, nego ponajprije radi toga kako bih proširila svijest među ljudima i svojim klijentima, koliko je to zaista bitno i neophodno za svakoga tko se odlučuje na takav ili bilo koji sličan tretman.


Iako je tretman bezbolan i u pravilu nije opasan, prilikom tog tretmana se posebnim nožićem dlačice iscrtavaju na koži vrlo plitko posebnom tehnikom gdje se dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta, bojom koja se ne razlikuje od postojećih obrva, tako da je efekt zaista prirodan.

Ovo je ujedno i savršeno rješenje za klijente koji su u potpunosti ostali bez obrva iz bilo kojeg razloga, jer sam se osobno uvjerila, koliko se ovom posebnom tehnikom iscrtavanja postiže efekt prirodnih obrva, do te mjere da i sam klijent na kraju ne vjeruje svojim očima u taj pozitivan rezultat koji vidi na svom licu nakon odrađenog tretmana.

 

Nije bitno tko mi odrađuje taj tretman, bitna je samo cijena i da je tretman što jeftiniji???

 

Ovakvih se izjava često plašim, jer nažalost, vrlo često proizlaze iz neinformiranosti i neznanja.

E sad , iako je, ponovo napominjemo , tretman potpuno bezbolan, bezopasan je samo utoliko ako Vam takvim nožićem po Vašem licu rukuje i radi adekvatan i pravi kozmetolog, odnosno školovani stručnjak, koji itekako poznaje kožu, epidermu i samim time zna i poznaje svaki rizik u bilo kojem tretmanu lica i tijela, te samim time primjenjuje sve tehnike i znanja da takve rizike ili opasnosti u potpunosti „anulira“ i time spriječi.

Često prilikom takvih tretmana može doći do vrlo laganog krvarenja, jer je koža na tim mjestima vrlo tanka, tako da u tim prilikama itekako želite da uvjeti budu itekako higijenski i sterilni, a samo pravi stručnjak o tome vodi brigu da do takvih krvarenja ne dođe i da je pacijent u potpunosti siguran i nema rizika nikakve zaraze ili neželjene infekcije.

A i na kraju vrlo bitno je i iskustvo, jer sigurno želite na kraju biti i zadovoljni svojim prekrasnim obrvama, te posebnom, pravilnom i stručnom njegom koju će Vam stručna osoba propisati kao uputu nakon tretmana, te osigurati time da te obrve traju što duže i zadrže takav željeni oblik jer zapamtite ,

BRIGA O OBRVAMA NE ZAVRŠAVA IZLASKOM IZ SALONA

U to sam se uvjerila ponajviše radeći ponekad korekcije tuđih uradaka, tako da i to ponekad može biti i jedno od krajnjih , iako ne baš i najsretnije rješenje za klijenta, složiti ćete se, zar ne?

   Kvaliteta metode prepoznata je od strane mnogih zadovoljnih korisnika, a ako i Vi želite biti među njima
   saznajte više o samoj metodi ovdje (klik).   

   Galeriju naših uradaka možete vidjeti ovdje (klik)   

Naravno, za svaki upit sam Vam na raspolaganju i to besplatno i vrlo rado ću Vas informirati o svemu, bez obzira kod koga se odlučite na ovakav zahvat, jer informiranost je ovdje ponajprije u Vašem interesu uvijek najbitnija.

 

Anela Ergović, Certificirani Microbalading Artist

PHI BROWS LOGO

 

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.